26Srp/140

Autogramiáda předních posádek Barum Czech rally Zlín 2014

IMG_1144Ve Zlíně proběhla autogramiáda předních posádek letošního ročníku barum Czech rally Zlín která se uskuteční již tento víkend 29. až 31. srpna v okolí Zlína.

Velkým tahákem pro všechny fanoušky byla účast továrních jezdců Škoda Motorsport, podpisy rozdají vedoucí jezdec evropského šampionátu Esapekka Lappi z Finska a německý pilot Sepp Wiegand. Na autogramiádě se objevíl i mnohonásobný portugalský šampion Bruno Magalhaes, který přijel ve Zlíně již během pondělního dne, dále Robert Barrable z Irska, Robert Consani z Francie a pozvání obdrželi i tovární jezdci Peugeot Rally Academy Craig Breen z Irska, Kevin Abbring z Nizozemska a bývalý tovární jezdec M-Sport Ford WRT Ott Tänak z Estonska. Z českých jezdců se v Obchodním centru Zlín představíl pětinásobný český šampion a trojnásobný vítěz zlínské rally Roman Kresta, dále Jaromír Tarabus, Miroslav Jakeš, Tomáš Kostka, Antonín Tlusťák, Jan Jelínek, a další. Mužské oko potěší i zástupkyně něžného pohlaví, podpisy rozdávala Jekatěrina Stratijevová z Bulharska se svou spolujezdkyní a měla se účastnit i Inessy Tuškanové z Ukrajiny, ale ta na dnešním testu havarovala a omluvila se.

Nyní nám nezbývá než se začít těšit na slavnostní start který proběhne v pátek 29. Srpna od 17 hodin na náměstí míru ve Zlíně a poté od 21 hodin start 1 RZ v ulicích zlína.

Komentáře (0) Trackbacks (0)

Ještě žádný komentář.


Komentář

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ještě žádné trackbacky.